Øyekrem-best i test

Mange av oss er flinke til å finne gode hudpleieprodukter til ansiktet, men det hender vi glemmer å fokusere på området rundt øynene. Her er huden ekstra følsom og den blir tynnere jo eldre vi blir.

Denne tynne og følsomme huden er et av de første områdene som viser tegn på aldring, samtidig som den også er utsatt for daglige stressfaktorer som søvnmangel og miljøpåvirkninger. Øyekrem er derfor  en viktig del av en effektiv hudpleierutine slik at du kan bidra til å redusere synlige aldringstegn, samt hovne og trette øyne.

Enten du sliter med mørke ringer, fine linjer, eller hevelse, kan riktig øyekrem gi deg den pleien og beskyttelsen du trenger for å oppnå et strålende og friskt utseende. Husk at daglig bruk av riktig øyekrem også bidrar til å redusere og forsinke synlige aldringstegn.

1. Snail Peptide Eye Cream-Vår favoritt

Annonselenke

Snail Peptide Eye Cream er vår favoritt øyekrem til daglig bruk. Den føles lett på huden og gir en hel del fukt uten at den føles hverken klissete eller seig. Den trekker raskt inn i huden, samtidig som den lysner opp rundt øyeområdet. Perfekt for deg som sliter med mørke ringer under øynene.

Snail Peptide Eye Cream er en del av en serie med Koreansk hudpleie, som kommer med blant annet hudkrem, serum og øyekrem, hvor alle er formulert med snegleslim.

Øyekremen inneholder filtrert sneglesekret/snegleslim som virker oppstrammende på huden samtidig som det bidrar til å redusere mørke ringer under øynene. Alle kan bruke denne øyekremen, også de som har sensetiv hud.

Annonselenke

2. Clarins Total Eye Lift- Øyekrem med beste løft

Annonselenke

Clarins Total Eye Lift er en øyekrem med økologisk Harungana-ekstrakt og Cassievoks som føles lett på huden samtidig som den gir øyeområdet et løft. Clarins Total Eye Lift øyekrem bidrar også til å glatte ut huden slik at fine linjer reduseres.

Denne øyekremen fra Clarins er enkel å påføre og føles ikke klissete. Den har en lett konsistens som smelter raskt inn i huden. Med Clarins Total Eye Lift vil tunge øyelokk strammes opp og fine linjer og rynker glattes ut, samtidig som den bidrar til at sminke og make-up sitter godt gjennom dagen.

Annonselenke

3. Optim-Eyes Eye Contour Cream- Øyekrem med trippel effekt

Annonselenke

Optim-Eyes Eye Contour Cream er en øyekrem med trippel effekt. Den motvirker mørke ringer under øynene, synlig hovenhet og rynker. Optim-Eyes Eye Contour Cream har en kjølende effekt som bidrar til å redusere synligheten av trette og slitne øyne.

Øyekremen smelter raskt inn i huden og reduserer fine linjer og rynker rundt øynene. For best effekt bør du oppbevare denne unike øyekremen i kjøleskapet. Optim-Eyes Eye Contour Cream passer til alle hudtyper.

Annonselenke

Hva er øyekrem?

Øyekrem er en type krem laget for å pleie og behandle huden rundt øynene. Denne huden er tynnere og mer sensitiv enn resten av huden iansiktet, og kan derfor være mer utsatt for problemer som rynker, poser og mørke ringer.

Fordeler med øyekrem

  1. Reduserer fine linjer og rynker: Mange øyekremer inneholder ingredienser som retinol eller peptider, som bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker.
  2. Minimerer hevelser og poser: Mange øyekremer kan bidra til å redusere hevelse og poser under øynene slik at du ser mer våken og opplagt ut.
  3. Lysner mørke ringer: Øyekremer med gode ingredienser som blant annet vitamin C kan hjelpe til med å lysne mørke ringer og gi en jevnere hudtone.
  4. Hydrerer huden: Fuktighetsgivende ingredienser som hyaluronsyre og glycerin kan gi intens fuktighet til den delikate huden rundt øynene.

Hvordan bruke øyekrem

  1. Rens huden: Før du påfører øyekrem, sørg for at huden rundt øynene er ren og tørr.
  2. Bruk en liten mengde: Påfør en liten mengde øyekrem på fingertuppene (en liten ert er ofte tilstrekkelig).
  3. Klapp forsiktig: Bruk ringfingeren (som har den letteste berøringen) til å klappe kremen forsiktig inn i huden. Unngå å gni eller dra i huden.
  4. Påfør morgen og kveld: For best resultat, bruk øyekrem både morgen og kveld som en del av din daglige hudpleierutine.

Ingredienser å se etter

  • Retinol: Kan bidra til å redusere fine linjer og rynker.
  • Koffein: Hjelper med å redusere hevelse og poser.
  • Hyaluronsyre: Gir fuktighet og holder huden hydrert.
  • Vitamin C: Lysner mørke ringer og gir en jevn hudtone.
  • Peptider: Styrker huden og forbedrer elastisiteten.

Tips for valg av øyekrem

  • Hudtype: Velg en øyekrem som passer til din hudtype.
  • Problemområder: Velg en krem som adresserer dine spesifikke utfordringer, enten det er hevelse, mørke ringer eller fine linjer.
  • Test produkter: Hvis du har allergier eller sensitiv hud, gjør en patch-test før du bruker produktet på hele området rundt øynene.

Å bruke øyekrem regelmessig kan bidra til å opprettholde et friskt og ungdommelig utseende rundt øynene.

Siste Innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *